DELPHI LEIDEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1512 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Delphi Leiden. Meer weten? Ontdek meer

24 jun 2024 om 21:28 Het eten was erg goed. Voor het eerst een stoofpot genomen en dat raad ik zeker aan. De bezorgtijden zitten voor mij eigenlijk standaard rond een uur en niet de gemiddelde 35 minuten, maar gezien de kwaliteit van het eten neem ik dat graag voor lief.
10 jun 2024 om 21:31 Heerlijk en ruim voldoende
10 jun 2024 om 20:34 Ben dit zo niet gewend maar de spies was veel te ver doorgebakken waardoor het echt droog was Maar de rest gyros rijst aardappel was heerlijk
28 mei 2024 om 20:31 Bezorging goed eten viel tegen heel weinig giros en vlees op de spies was super droog. Voor mij de laatste keer geweest dat ik bestel .eten in het restaurant is stukke beter.
27 mei 2024 om 17:38 Super lekker, altijd snel bezorgd en warm. Perfect
23 mei 2024 om 21:13 Heerlijk
22 mei 2024 om 8:09 Prima eten en op tijd geleverd in noodweer.
20 mei 2024 om 23:03 Behoorlijk laat. Vanwege noodweer hoorde ik bij navraag. Belangrijker was dat de kwaliteit wel goed was.
19 mei 2024 om 19:02 Friet was slap en giros was niet knapperig
18 mei 2024 om 6:07 Het eten is heel lekker we hebben ervan genoten ook was het zeker warm genoeg. De porties zijn ook echt groot genoeg.
17 mei 2024 om 19:28 Alles was erg hartig/zout. Gepelde Garnalen niet gepeld. Weet niet of ik het nog een keer zal doen. Bezorging prima
15 mei 2024 om 0:20 Goed eten, maar lompe bezorger..liep iets onaardigs te mompelen bij het geven van het eten