GRIEKS SPECIALITEITEN RESTAURANT DELPHI

GRIEKS SPECIALITEITEN RESTAURANT DELPHI Griekse heerlijkheden!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 691 beoordelingen
16 feb 2020 om 20:14 Heerlijk gegeten. Wachten meer dan waard!!!
16 feb 2020 om 9:45 Bestelling 3 kwartier te laat, eten lauw en niet lekker. Friet was karton. Gebeld en er zouden een nieuwe levering ontvangen wat netjes is. 3 uur en een kwartier na bestellen telefonisch de vraag of we die nu zouden willen of de volgende dag.
15 feb 2020 om 20:50 Sneller bezorgd dan werd aan gegeven. Eten was goed warm en erg lekker.
15 feb 2020 om 18:19 Het eten kwam ruim een uur te laat, na zelf moeten bellen kregen wexcuses en er zou wat extra's (wijn meen ik) worden bezorgd, maar ook dat niet mogen ontvangen. De zgn ovengebakken aardappels waren een natte kledderzooi, halfgaar en nauwelijks gebakken.
15 feb 2020 om 15:47 Jammer van de zo ontzettend lange bezorgtijd. Als je dan belt, krijg je horen dat ie elk moment kan komen. Maar dat moment duurde 20 minuten.
14 feb 2020 om 21:30 Erg ontevreden over deze Griek, normaal wel goede ervaringen, maar nu niet. Meer dan 2 uur gewacht op het eten! Bestelling was niet compleet (geen tzaziki, geen aardappels). Jammer.
14 feb 2020 om 20:39 Inmiddels 2 uur en 15 min aan het wachten en nog geen eten en wel vragen wat vind je van Delphi nou sterf hier de hongerdood bestel hier nooit meer!!!
14 feb 2020 om 13:24 Prima, we wilde niet precies alles via de kaart bestellen maar meerdere porties van alles wat. Was geen probleem. En ook nog als extra 2 flessen wijn. We hebben met 11 personen heerlijk gegeten. En de volgende dag ook nog.
14 feb 2020 om 8:46 Heerlijk eten
12 feb 2020 om 8:44 Weer heerlijk gegeten. Bedankt! :D
10 feb 2020 om 20:51 Eten was lekker,voldoende en goed op temperatuur. Het lijkt me alleen dat een half uur aan de ruime kant is om te bezorgen. Maar ok als dat het enige minpuntje is. Daar valt mee te leven.
10 feb 2020 om 20:47 Alle patat was slap en de gyros was niet te eten. Ik heb 3/4e weggegooid. Zat meer vet tussen dan vlees. Prive bericht gestuurd en wordt ook niet gereageerd op je klacht.